Vacature: Projectadviseur life sciences

Publicatiedatum

Heb je een biologische of biomedische achtergrond en wil je bijdragen aan onderzoek met directe toepassing in de bedrijfswereld? Dan is dit misschien de geschikte job voor jou. Solliciteren kan tot 11 augustus. Op 5 augustus organiseren we een online infomoment van 11.30u tot 12.30u. 

Jobomschrijving

Als projectadviseur life sciences zal je ingeschakeld worden voor de evaluatie en opvolging van projecten in het kader van verschillende steuninstrumenten waaronder bedrijfssteun, landbouwonderzoek, Baekelandmandaten, COOCK+, ... . Je doet dit vanuit je expertise en bent in staat om naast de innovativiteit ook het economisch potentieel van projecten in te schatten. Je werkt nauw samen met collega’s en internationale experten om samen geconsolideerde en onderbouwde adviezen uit te werken.

Je bent bereid om te interageren met aanvragers en stakeholders en mee in te staan voor een heldere communicatie van de modaliteiten van de oproepen, zowel intern als extern. 

 

Infosessie op 5 augustus

Op 5 augustus organiseren we van 11.30u tot 12.30u een. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in.

 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een masterdiploma in het toepassingsgebied life sciences: een master in de bio-ingenieurwetenschappen, biologie, biochemie, biotechnologie, biomedische wetenschappen, diergeneeskunde of geneeskunde.
  • Je beschikt over minstens 6 jaar relevante beroepservaring in onderzoek en ontwikkeling in een academische en/of bedrijfscontext.

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur (1 jaar, nadien met mogelijkheid tot contract onbepaalde duur) in de graad van Adviseur.
  • Je krijgt een salaris op basis van de vastgelegde salarisschaal NA211.
  • Je ontvangt de volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, een financiële tussenkomst voor kinderopvang tijdens alle schoolvakanties, ...
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies).
  • Je activiteit bepaalt je werkplek: activiteiten worden uitgevoerd op de locatie die daar het beste geschikt voor is. Daarbij spelen de aard van de taken de persoonlijke voorkeuren en de afspraken die binnen het team gemaakt worden een rol. Je kan dus meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken, of van eender welke plek waar je een goede internetverbinding hebt.

Waar kom je terecht? 

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren ondernemerschap, ondersteunen innovatie en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Als projectadviseur met life sciences expertise maak je deel uit van de afdeling steun aan ondernemingen en ben je onderdeel van een team van 10 mensen die gepassioneerd zijn door toegepast biomedisch onderzoek in de bedrijfswereld. 

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen! 

Delen: