Vacature: Projectadviseur kmo-portefeuille

Publicatiedatum
Ben jij een teamplayer met het nodige analysevermogen en ga je nauwkeurig te werk? Heb je daarnaast voldoende maturiteit om moeilijke gesprekken aan te gaan? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken voor de functie van projectadviseur kmo-portefeuille! Solliciteren kan tot en met 23 april. Meer weten of vragen? Op 20 april organiseren we een infomoment van 14u tot 15u.

Jobomschrijving

De kmo-portefeuille is een geautomatiseerde subsidiemaatregel waarmee kmo’s met steun van de Vlaamse overheid opleidingen en adviezen kunnen aankopen bij geregistreerde dienstverleners. De opleidingen en de adviezen kunnen gesteund worden als ze passen binnen één van de 8 vastgestelde toekomstgerichte thema’s zoals digitalisering of duurzaamheid.

 

Kenmerkend voor de kmo-portefeuille is dat de steun door onze klanten, de kmo’s in Vlaanderen, online wordt aangevraagd en alle subsidieaanvragen op een volautomatische wijze worden verwerkt. Op jaarbasis subsidiëren we zo meer dan 150.000 projecten! Samen met een team van 8 collega’s sta jij in voor het beheer van de kmo-portefeuille. Als projectadviseur behandel je registratie-aanvragen van dienstverleners en beroepspecifieke opleidingen en bewaak je de correcte aanwending van de subsidies verleend via de kmo-portefeuille. Je doet aan controle, opvolging en nazorg. Je hebt een klantgerichte houding waarbij je op een professionele manier zowel interne als externe collega’s/klanten informeert. Daarnaast ben je ook aanspreekpunt voor het beantwoorden van (complexe) vragen rond de registratieprocedure van dienstverleners en van auditbureaus. Je helpt ook mee aan het voorbereiden van de vergaderingen van de kwaliteitskamer. 

 

Infosessie op 20 april

Wil je meer weten over deze functie? Op 20 april organiseren we van 14 tot 15 uur een infomoment. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan hier in.

 

Wie ben jij?

Op het moment van je sollicitatie beschik je over:

  • een bachelorsdiploma

Kennis en vaardigheden van een projectadviseur kmo-portefeuille:

  • Opzoekwerk verrichten via beschikbare tools (balanscentrale, KBO, …)
  • Vlot kunnen werken met diverse ICT-toepassingen
  • Kennis hebben van de Vlaamse economie en de leefwereld van ondernemingen of bereid zijn dit aan te leren en te actualiseren

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111
  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Ontdek hier meer over werken bij de Vlaamse overheid

 

Interesse? 

Solliciteren kan tot en met 23 april 2023.

Meer info en meteen solliciteren voor deze vacature!

 

Werken bij VLAIO

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Wij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat met een focus op:  

  • het stimuleren van groei en innovatie door ondernemingen financieel te ondersteunen via subsidies om te kunnen groeien, transformeren of innoveren;  
  • het bevorderen van ondernemerschap door samen te werken met sterke partners die kmo’s kunnen begeleiden van (pre)start over groei tot overname;  
  • het ondersteunen van clusters door het steunen van organisaties die samenwerking en dynamiek op gang brengen binnen een groep van ondernemingen en kennisinstellingen;  
  • het bevorderen van omgevingsfactoren door de ontwikkeling van bedrijventerreinen en het voorzien van adequate bedrijfshuisvesting.  

Wij, dat zijn 475 enthousiaste VLAIO-collega’s die zich samen met een netwerk van partners uit de overheid en de bedrijfswereld dagelijks inzetten voor alle ondernemers in Vlaanderen. 

 

Zag je onze andere vacatures al? 

We hebben verschillende openstaande vacatures. Alle openstaande vacatures vind je op vlaio.be/vacatures.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Die vermelden we steeds in de VLAIO nieuwsbrieven. Je kan je hier abonneren.

 

Delen: