Vacature: projectadviseur Brexit

Publicatiedatum
Wil je Vlaamse ondernemers die hinder ondervinden door de Brexit mee ondersteunen? Stel je dan kandidaat voor de functie van projectadviseur Brexit! Solliciteren kan tot en met 7 maart.
Brexit puzzel

De functie in het kort

Als projectadviseur Brexit ondersteun je met het Brexit-team de Vlaamse ondernemers die hinder ondervinden door de Brexit. Je werkt mee aan de implementatie van de relancemaatregelen van de Vlaamse Regering en de Europese Unie mbt de Brexit.

Een greep uit je takenpakket: 

  • Je monitort in hoofdzaak de dienstverlening die geboden wordt in het kader van de Brexit helpdesk (VLAIO+FIT). Je behandelt vragen van Vlaamse kmo’s m.b.t. Brexit gerelateerde thema’s zoals douaneregelingen, standaardisering en vrij verkeer van werknemers en diensten.
  • Daarnaast behandel je allerhande juridische aangelegenheden ingevolge de uitstap van het VK uit de Europese Unie.
  • Je redigeert mee rapporten omtrent de adviesverlening van VLAIO/FIT/Enterprise Europe Network met betrekking tot de Brexit.
  • Je ondersteunt het Brexit-team in de dagelijkse dienstverlening aan kmo’s en in de organisatie van webinars en events ten dienste van de kmo.

Je komt terecht in het Brexit-team van VLAIO dat samenwerkt met Flanders Investment and Trade (FIT) en het Consortium Enterprise Europe Netwerk Vlaanderen (E.E.N). Je wordt aangenomen in de functie van adjunct van de directeur en rapporteert aan de leidinggevende van het Consortium.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde(n):

  1. Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid, en bij voorkeur in een juridische of politiek-economische afstudeerrichting. 
  2. Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante beroepservaring

Wat bieden we?

  • Deze functie betreft een contract van bepaalde duur voor 1 jaar.
  • Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur (A1) met bijbehorende salarisschaal A111

Meer info over werken bij de Vlaamse overheid
Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer meteen online! Solliciteren kan tot en met 7 maart 2021.