Vacature Innovatieadviseur

Publicatiedatum
Als adviseur innovatiesteun kom je in contact met de nieuwste evoluties en trends binnen diverse toepassingsdomeinen zoals Industrie 4.0, robotica en kunstmatige intelligentie, big data, Internet of Things (IoT), 3D-printing, … Interesse? Je kan solliciteren tot 13 mei.

Jouw takenpakket

Je neemt ingediende projectvoorstellen door, bespreekt die met de aanvragende bedrijven, schakelt experten in om advies in te winnen omtrent de slaagkans en potentiële economische impact en bereidt de beslissingen voor steuntoekenning voor. Van die projecten die gesteund worden blijf je ook na de evaluatie het aanspreekpunt voor het bedrijf en sta je in voor de verdere opvolging van de innovatieve resultaten.

Jouw werkomgeving

Je wordt opgenomen in de afdeling innovatiesteun waar je samenwerkt in een ruim en multi-disciplinair team van een 30-tal adviseurs, en ook nauw overlegt met een team financieel adviseurs en juristen. Je komt daarbij in aanraking met de brede en gedifferentieerde externe omgeving van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en zal regelmatig contact hebben met sleutelpersonen uit bedrijven, onderzoeksinstellingen en andere actoren actief op het terrein van innovatie en onderzoek en ontwikkeling.

Je leest hier meer over deze vacature en hoe je kan solliciteren.