Vacature: Dossierbeheerder energiemaatregelen (bepaalde duur, 1 jaar)

Publicatiedatum
Wil je je steentje bijdragen om de economische gevolgen van de energiecrisis in Vlaanderen onder controle te krijgen? Ben je stressbestendig? Ben jij een hands-on persoon met een scherp oog voor detail? En wil je graag aan de slag in een dynamisch team? Dan is de functie van dossierbehandelaar energiesteun bij VLAIO wellicht iets voor jou!

Je functie in het kort

Als dossierbehandelaar ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en opvolgen van aanvragen energiesteun van ondernemingen in Vlaanderen. Je zorgt ervoor dat alle benodigde stukken aanwezig zijn en vraagt indien nodig nog aanvullende documenten op. Je analyseert de toegewezen dossiers en toetst of de voorwaarden uit het juridische kader zijn nageleefd. Als steun niet kan worden toegekend, stel je een duidelijke en weloverwogen beslissing op met motivatie.

Als dossierbehandelaar bij VLAIO versterk je voor een periode van 1 jaar de afdeling Steun aan Ondernemingen en kom je terecht in een dynamisch en gemotiveerd team Stimulerings- en Beschermingssteun met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie ben jij?

Op het moment van je sollicitatie beschik je over:

  • Een bachelordiploma

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur in de graad van deskundige (rang B1) met bijhorende salarisschaal B111. Op de salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).
  • Ontdek hier meer over werken bij de Vlaamse overheid.
 

Blijf op de hoogte van vacatures bij VLAIO

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Die vermelden we steeds in de VLAIO nieuwsbrieven. Je kan je hier abonneren.

Ook vind je steeds alle openstaande vacatures op vlaio.be/vacatures.

 

Delen: