Vacature: Dossierbehandelaars Brexit veerkrachtsubsidie

Publicatiedatum
We zoeken vier dossierbehandelaars voor de Brexit veerkrachtsubsidie. Dit is een subsidie waarmee bedrijven die direct of indirect getroffen zijn door de Brexit worden ondersteund. Het betreft een contract van bepaalde duur voor één jaar. Solliciteren kan tot en met 13 januari.
Vlag van Engeland en vlag van Europese Unie

De functie in het kort

Ben jij een teamplayer met het nodige analysevermogen en ga je nauwkeurig te werk? Ben je gebeten door ondernemerschap en internationale handel, wil je je steentje bijdragen in het ondersteunen van de Vlaamse economie en ben je meteen beschikbaar? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken voor de functie van dossierbehandelaar Brexitveerkrachtsubsidie!

De Brexit heeft een enorme economische impact op Vlaanderen. Heel wat bedrijven moeten zich noodgedwongen heroriënteren naar nieuwe markten, producten en diensten. Om de impact van de Brexit op de Vlaamse economie zoveel mogelijk te counteren heeft de Vlaamse Regering de Brexit veerkrachtsubsidie opgezet.

De Brexit veerkrachtsubsidie is een subsidie waarmee bedrijven die direct of indirect getroffen zijn door de Brexit worden ondersteund. De subsidie dient om de strategische businessplannen duurzaam om te vormen en vervolgens die transformatie implementeren. Ondernemingen die beantwoorden aan deze oproep kunnen maximum 5 .000 euro subsidie krijgen voor het uitvoeren van hun project.

Voor de beoordeling van deze dossiers zoeken we  4 dossierbehandelaars.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarde:

  • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. 

Wat bieden we?

  • Deze functie betreft een contract van bepaalde duur voor 1 jaar.
  • Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur (A1) met bijbehorende salarisschaal A111

Meer info over werken bij de Vlaamse overheid

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer meteen online! Solliciteren kan tot en met 13 januari 2021.