Vacature: dossierbehandelaar coronapremies (1 jaar)

Publicatiedatum
Wil je je steentje bijdragen om de economische gevolgen van het coronavirus onder controle te krijgen? Solliciteer dan voor de functie van dossierbehandelaar bij onze afdeling Steun aan Ondernemingen. Solliciteren kan tot en met 14 maart 2021.
Vrouw aan laptop

De functie in het kort

Ook in 2021 zal de coronapandemie zwaar wegen op de Vlaamse economie. Om de coronacrisis in te dijken, heeft VLAIO in opdracht van de Vlaamse regering een aantal tijdelijke ondersteuningsmaatregelen voor de Vlaamse economie uitgerold. Van de corona-hinderpremie en het Vlaams beschermingsmechanisme heb je misschien al gehoord. Ook dit voorjaar zullen bedrijven opnieuw aanvragen kunnen doen om hun omzetverliezen te compenseren en zal de eventsector verder ondersteund worden.

Voor het beoordelen en opvolgen van deze coronamaatregelen zoekt VLAIO een dossierbehandelaar om de afdeling Steun aan Ondernemingen te versterken. 

Wat wordt van jou verwacht?

Samen met het team beoordeel je de dossiers tot steuntoekenning;

  • Je zoekt naar objectieve maatstaven waarom ondernemers al dan niet gesteund moeten worden en kan jouw beslissingen correct en helder motiveren;
  • Je wordt ingezet in de behandeling van de generieke mailbox en beantwoordt vragen over ingediende dossiers;
  • Je analyseert en interpreteert aan jouw toegewezen verslagen van de dienst inspectie;
  • Je beantwoordt op gemotiveerde wijze klachten en bezwaren tegen weigering van steun of tegen terugvorderingen. Je toetst daarbij of voldaan is aan de voorwaarden opgenomen in de juridische steunbesluiten.

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur in een boekhoudkundige of economische richting ;
  • Je bent analytisch ingesteld, kunt en durft een beslissing nemen en je kan je beslissing op een heldere manier motiveren en wettelijk onderbouwen;
  • Je bent leergierig en hebt geen schrik om verantwoordelijkheid op te nemen;
  • Je bent stressbestendig en assertief maar blijft ook in stressvolle situaties klantgericht handelen;
  • Je kan meteen starten.

Wat bieden we?

Je wordt aangeworven in de graad van deskundige (rang B1) met de bijbehorende salarisschaal B111. Het betreft een contract van bepaalde duur voor 1 jaar. 

Meer info over werken bij de Vlaamse overheid

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer meteen online! Solliciteren kan tot en met 14 maart 2021.