Vacature: Bedrijfsadviseurs Brexit Bedrijfstransformatie

Publicatiedatum
We zoeken drie Bedrijfsadviseurs Brexit Bedrijfstransformatie. Als bedrijfsadviseur ondersteun je Vlaamse ondernemers die hinder ondervinden door de Brexit. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor één jaar. Solliciteren kan tot en met 13 januari.
Icoon van mannetje die op zoek is naar juiste pad

De functie in het kort

Als bedrijfsadviseur Brexit bedrijfstransformatie ondersteun je Vlaamse ondernemers die hinder ondervinden door de Brexit. Je maakt hen wegwijs in de relancemaatregelen van de Vlaamse Regering en de Europese Unie. 

Je komt terecht in een dienstoverschrijdend Brexit-team binnen VLAIO. Dit team speelt samen met de collega’s bij Flanders Investment & Trade (FIT) een cruciale rol in de adviesverlening en begeleiding van kmo’s. De focus ligt op de impact van de Brexit op de onderneming en duurzame transformatieprocessen ter verbetering van de concurrentiepositie in de interne markt en daarbuiten. 

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  1. Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid, en liefst maar niet noodzakelijk, met een studiepakket dat ook Europees Recht omvat.  
  2. Je hebt minimaal 3 jaar functierelevante beroepservaring

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur (12 maanden).
  • Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur (A1) met bijbehorende salarisschaal A111

Meer info over werken bij de Vlaamse overheid
Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer meteen online! Solliciteren kan tot en met 13 januari 2021.