Vacature: Bedrijfsadviseur Kredietbemiddeling

Publicatiedatum
We zoeken een Bedrijfsadviseur Kredietbemiddeling om tegemoet te komen aan de Vlaamse ondernemers die nood hebben aan kredietbemiddeling door de impact van de Brexit of Covid-19. Het betreft een contract van bepaalde duur (12 maanden). Solliciteren kan tot 13 januari.
Twee mensen aan computer

De functie in het kort

Deze vacature wordt opengesteld om tegemoet te komen aan de Vlaamse ondernemers die nood hebben aan kredietbemiddeling naar aanleiding van hinder door de Brexit en/of door de impact van covid-19 op hun zakencijfer. Als bedrijfsadviseur kredietbemiddeling maak je ondernemers wegwijs in de relancemaatregelen van de Vlaamse Regering en de Europese Unie.

Je wordt ingeschakeld in de gespecialiseerde dienstverlening inzake kredietbemiddeling binnen het Contact Center. Als deel van het Contact Center team speel je een cruciale rol in de adviesverlening en begeleiding van kmo’s. De focus ligt op de impact van de Brexit op de onderneming en duurzame transformatieprocessen ter verbetering van de concurrentiepositie in de interne markt en daarbuiten. 

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde:

  • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid, en liefst maar niet noodzakelijk, met een studiepakket dat ook Europees Recht omvat.  

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur (12 maanden).
  • Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur (A1) met bijbehorende salarisschaal A111

Meer info over werken bij de Vlaamse overheid
Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer meteen online! Solliciteren kan tot en met 13 januari 2021.