Vacature: Bedrijfsadviseur Internationalisering en innovatie (1 jaar)

Publicatiedatum
Ben je vertrouwd met de bedrijfswereld en innovatie? Voel je je thuis in een internationale omgeving? En ben je een vlotte netwerker? Solliciteer dan tot en met 2 juni voor de functie van bedrijfsadviseur internationalisering en innovatie. Het gaat om een functie van bepaalde duur voor 1 jaar. Wil je meer info of heb je vragen? Schrijf je dan in voor het infomoment op 31 mei van 11u tot 12u.

Je functie in het kort

Het Enterprise Europe Netwerk (E.E.N.) is een netwerk van de Europese Commissie dat kmo's in meer dan 60 landen bij hun internationale ambities adviseert. In Vlaanderen zijn VLAIO en FIT deel van dit netwerk. Als bedrijfsadviseur internationalisering en innovatie ben je verantwoordelijk voor de partnering en matchingprocessen die het netwerk voor kmo’ s zoekt en mee onderhoudt. Naast het assisteren van de klanten omvat de taak ook de coördinatie van alle partnering- en matchingactiviteiten van het consortium, en de rapportering hierover naar de EU-opdrachtgevers (Europese Commissie en EISMEA).

Jouw kwaliteiten? Je bent klantvriendelijkheid, je beschikt over een grondige kennis van het Engels (mondeling en geschreven) en hebt inzicht in de meest gangbare e-tools. Je werkt nauwkeurig in de analyse en opmaak van de klantenprofielen en met aandacht voor diverse deadlines en rapportering naar de Europese Commissie. Tot slot ben je een verbindend talent binnen het team én met de Europese E.E.N. collega’s.

 

Infosessie op 31 mei

Op 31 mei organiseren we van 11 tot 12 uur een infomoment. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan hier in.

 

Wie ben jij?

Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid. 

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur van 1 jaar. Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Ontdek hier meer over werken bij de Vlaamse overheid

 

Interesse? 

Solliciteren kan tot en met 2 juni 2023.

Meer info en meteen solliciteren voor deze vacature!

 

Werken bij VLAIO

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Wij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat met een focus op:  

  • het stimuleren van groei en innovatie door ondernemingen financieel te ondersteunen via subsidies om te kunnen groeien, transformeren of innoveren;  
  • het bevorderen van ondernemerschap door samen te werken met sterke partners die kmo’s kunnen begeleiden van (pre)start over groei tot overname;  
  • het ondersteunen van clusters door het steunen van organisaties die samenwerking en dynamiek op gang brengen binnen een groep van ondernemingen en kennisinstellingen;  
  • het bevorderen van omgevingsfactoren door de ontwikkeling van bedrijventerreinen en het voorzien van adequate bedrijfshuisvesting.  

Wij, dat zijn 475 enthousiaste VLAIO-collega’s die zich samen met een netwerk van partners uit de overheid en de bedrijfswereld dagelijks inzetten voor alle ondernemers in Vlaanderen. 

 

Zag je onze andere vacatures al? 

We hebben verschillende openstaande vacatures. Alle openstaande vacatures vind je op vlaio.be/vacatures.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Die vermelden we steeds in de VLAIO nieuwsbrieven. Je kan je hier abonneren.

 

Delen: