Vacature: Bedrijfsadviseur Internationalisering en innovatie

Publicatiedatum
Als bedrijfsadviseur internationalisering en innovatie ben je verantwoordelijk voor de partnering en matchingprocessen die het Enterprise Europe Network Vlaanderen voor kmo’s zoekt en mee onderhoudt. Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan t.e.m. 22 mei. Vragen of meer info? Schrijf je in voor het infomoment op 12 mei.

Jobomschrijving

Je assisteert klanten, coördineert alle partnering- en matchingactiviteiten van het consortium, en rapporteert hierover naar de EU-opdrachtgevers (Europese Commissie en EISMEA). Je werkt in het team van het Enterprise Europe Network Vlaanderen.

 • Je specialiseert je in de dienstverlening  met betrekking tot de partnerwerking van het Europese Enterprise Netwerk, namelijk in matchmakingactiviteiten op basis van individuele vragen en organisatie van matchmaking-events.
 • Je staat in voor de coördinatie van de partneractiviteiten van het consortium en stuurt het team hier in aan samen met de coördinator.
 • Je beantwoordt vragen van kmo’s en/of hun intermediairen in Vlaanderen over de Europese partneringactiviteiten van het netwerk.
 • Je fungeert als verbindingsofficier voor het  netwerk voor de clusters en andere intermediaire organisaties met betrekking tot het organiseren van gezamenlijke acties en events.
 • Je redigeert mee de website van het Enterprise Europe Netwerk Vlaanderen, de nieuwsbrief en andere relevante publicaties van het Enterprise Europe Network Vlaanderen.
 • Je ondersteunt het Enterprise Europe Network Vlaanderen team in de dagelijkse dienstverlening aan kmo’s.
 • Je bent betrokken bij programma’s van de Europese Unie en Vlaanderen ter bevordering van het ondernemerschap in het algemeen, en de internationalisering van innoverende kmo’s in het bijzonder.

Jouw kwaliteiten? Je bent klantvriendelijkheid, beschikt over een grondige kennis van het Engels (mondeling en geschreven) en hebt inzicht in de meest gangbare e-tools. Je werkt nauwkeurig in de analyse en opmaak van de klantenprofielen en met aandacht voor diverse deadlines en rapportering naar de Europese Commissie. Tot slot ben je een verbindend talent binnen het team én met de Europese E.E.N.- collega’s. Je kan bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen ook meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

 • Je hebt een master diploma of een ander diploma of getuigschrift, bij voorkeur in een economische afstudeerrichting of als ingenieur, dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid. 
 • Je hebt minimaal twee jaar functierelevante ervaring (inclusief stages).
 

Infosessie op 12/05 om 11u

Op 12 mei organiseren we van 11u-12u een infomoment. Heb jij specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in. 

Inschrijven

 

Wat bieden we?

 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).