Vacature: Bedrijfsadviseur Contact Center

Publicatiedatum
Als bedrijfsadviseur help je binnen het VLAIO Contact Center Vlaamse ondernemers die op zoek zijn naar advies, begeleiding en/of investeringssteun. Je fungeert ook als back-up voor de collega die instaat voor het relatiebeheer met Flanders DC en de creatieve sectoren en het relatiebeheer met Team Bedrijfstrajecten vzw. Je biedt ook ondersteuning op vlak van intellectuele eigendom. Iets voor jou? Solliciteren kan tot 23 april! Interesse? Schrijf je in voor het infomoment op 19 april van 10 tot 11u.

Jobomschrijving

Het VLAIO Contact Center voorziet – via VLAIO en zijn netwerk van partners – een loketfunctie met neutrale, onafhankelijke adviseurs. Het VLAIO Contact Center en het Team Bedrijfstrajecten gidsen ondernemers naar de eigen VLAIO-werking (subsidies) en naar het partnernetwerk. Het VLAIO Contact Center informeert bedrijven over de verschillende ondersteuningsmogelijkheden vanuit VLAIO en zijn partners. Bij vragen van bedrijven die voor hun investeringen niet kunnen terugvallen op integratie van standaardoplossingen, veelal door de nood aan ingrepen in het productieproces, escaleert het VLAIO Contact Center naar de bedrijfsadviseurs van Team Bedrijfstrajecten.

De bedrijfsadviseurs begeleiden die bedrijven bij de uitwerking van hun business case, geven advies over een mogelijke financieringsmix en het benutten van het VLAIO subsidie-instrumentarium in lijn met de maturiteit van die business case. Vanuit de loketfunctie is er ook doorverwijzing naar het aanbod van kennisinstellingen, bedrijfsfederaties of commerciële aanbieders, afhankelijk van de specifieke bedrijfsbehoeften.

Naast inschakeling in de werking van het VLAIO Contact Center, fungeer je als back-up voor de collega die instaat voor het relatiebeheer met het Flanders DC (Flanders District of Creativity) en de creatieve sectoren, alsook voor het relatiebeheer ten opzichte van Team Bedrijfstrajecten vzw. Tot slot werk jij je in in de materie van intellectuele eigendom, zodat je ondernemers ook op dat vlak ondersteuning kan bieden.

VLAIO legt ook een werfreserve aan voor de functie van Bedrijfsadviseur Contact Center en heeft de ambitie om hier op korte termijn uit aan te werven (contract onbepaalde duur).

 

Infosessie op 19 april

Wil je meer weten over deze functie? Op 19 april organiseren we van 10 tot 11 uur een infomoment. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan hier in.

 

Wie ben jij?

Je hebt een masterdiploma.

Studeer je ten laatste af in juni 2023? Dan kan je ook al deelnemen aan de selectie! Van zodra je je diploma hebt behaald, kan je starten in de job.

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur salarisschaal A111
  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Ontdek hier meer over werken bij de Vlaamse overheid

 

Interesse? 

Solliciteren kan tot en met 23 april 2023.

Meer info en meteen solliciteren voor deze vacature!

 

Werken bij VLAIO

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Wij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat met een focus op:  

  • het stimuleren van groei en innovatie door ondernemingen financieel te ondersteunen via subsidies om te kunnen groeien, transformeren of innoveren;  
  • het bevorderen van ondernemerschap door samen te werken met sterke partners die kmo’s kunnen begeleiden van (pre)start over groei tot overname;  
  • het ondersteunen van clusters door het steunen van organisaties die samenwerking en dynamiek op gang brengen binnen een groep van ondernemingen en kennisinstellingen;  
  • het bevorderen van omgevingsfactoren door de ontwikkeling van bedrijventerreinen en het voorzien van adequate bedrijfshuisvesting.  

Wij, dat zijn 475 enthousiaste VLAIO-collega’s die zich samen met een netwerk van partners uit de overheid en de bedrijfswereld dagelijks inzetten voor alle ondernemers in Vlaanderen. 

 

Zag je onze andere vacatures al? 

We hebben verschillende openstaande vacatures. Alle openstaande vacatures vind je op vlaio.be/vacatures.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Die vermelden we steeds in de VLAIO nieuwsbrieven. Je kan je hier abonneren.

 

Delen: