Vacature: Bedrijfsadviseur Acquisitie

Publicatiedatum
Als bedrijfsadviseur acquisitie ondersteun je buitenlandse bedrijven die zich in Vlaanderen willen vestigen. Je verkoopt hierbij de troeven van Vlaanderen in nauwe samenwerking met de collega’s van Flanders Investment & Trade (FIT).

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan t.e.m. 22 mei. Meer info of vragen? Schrijf je in voor het infomoment op 17 mei.

Jobomschrijving

  • Je taak omvat meetings (fysiek en via Teams) met bedrijven van buitenlandse oorsprong, meestal in het Engels, maar als je andere talen kent vormt dat een troef.
  • Je focust op de subsidies van VLAIO, maar geeft ook informatie over fiscale voordelen, financieringsmogelijkheden, opstarten van een bedrijf, locatiekeuze, vinden van personeel enzovoort.  Je legt voor deze bedrijven de contacten binnen VLAIO (voor interne expertise) en bij belangrijke stakeholders zoals havenbedrijven, universiteiten, steden en gemeenten, bedrijfsorganisaties, kenniscentra, VDAB, PMV, LRM, POM;….
  • Je gaat actief op zoek naar een geschikte locatie voor je klanten en contacteert hiertoe onder andere. intercommunales, ontwikkelaars, makelaars en interne collega’s. Je werkt een eigen netwerk aan lokale partners uit. Tenslotte organiseer je de site visit opdat de klant zijn voorkeurslocaties kan komen bekijken in Vlaanderen. 
  • Je bent een echte teamplayer want je maakt deel uit van een hecht, gemotiveerd en integer team van collega’s verspreid over de 5 provinciale kantoren van VLAIO. Je concentreert je voornamelijk, maar niet uitsluitend, op de regio Limburg/Antwerpse Kempen in nauwe samenwerking met je collega’s.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

  • Je hebt een master diploma of een ander diploma of getuigschrift, bij voorkeur in een economische afstudeerrichting of als ingenieur, dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid.
 

Infosessie op 17/05 om 15.30u

Op 17 mei organiseren we van 15.30u tot 16.30u een infomoment. Heb jij specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in. 

Inschrijven

 

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • Je kan meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Werken bij VLAIO

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen!