Vacature: Administratief ondersteuner

Publicatiedatum
Als administratief ondersteuner ben je verantwoordelijk voor de efficiënte administratieve werking van het afdelingssecretariaat van de afdeling Relatiebeheer Ondernemingen. Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan t.e.m. 15 mei.

Jobomschrijving

Je zorgt voor een vlotte planning en organisatie van alle administratieve taken. Je bereidt zelfstandig documenten voor of kijkt deze zorgvuldig na (verslagen, rapporten, formulieren, lijsten, statistieken, presentaties …).

Daarnaast sta je deeltijds in voor het secretariaat van de dienst Inspectie. Dit omvat, naast de uitvoering van administratieve ondersteuning, het beheer van IT applicaties, relevant voor het uitvoeren van de dienstverlening, het beheren van data binnen deze applicaties, en het definiëren en laten ontwikkelen van nieuwe applicaties. Tenslotte help je mee bij de opmaak van dossiers en draag je bij tot een correcte en volledige afhandeling van een dossier. Je kan bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen ook meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

  • Je hebt een bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid, bij voorkeur in een economische of boekhoudkundige richting, of je bent reeds tewerkgesteld in niveau B bij de diensten van de Vlaamse overheid.

Wat bieden we?

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Werken bij VLAIO

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen!