Stem CAPTURE en ORSI naar de REGIOSTARS finale!

Publicatiedatum
EFRO-projecten CAPTURE en ORSI Academy werden genomineerd voor de REGIOSTARS 2019 in de categorieën ‘Connecting Green, Blue & Grey’ en ‘Modernising Health’. De REGIOSTARS is een prestigieuze prijs die jaarlijks door de Europese Commissie uitgereikt wordt aan de beste Europese projecten.

CAPTURE is een onderzoekscentrum voor recyclage en hergebruik van grondstoffen dat de Ugent momenteel bouwt in Zwijnaarde. In dit nieuwe gebouw zal de Ugent haar onderzoek samenbrengen met dit van het bedrijfsleven om zo makkelijker de overstap naar de markt te kunnen maken.

ORSI Academy is een opleidings- en onderzoekcentrum voor robotchirurgie. In hun centrum langs de E40 in Melle komen chirurgen van over de hele wereld zich specialiseren in de allernieuwste operatietechnieken.

Om deze prijs in de wacht te slepen kunnen Capture en Orsi Academy jouw steun méér dan goed gebruiken! Stem hen mee naar de finale via https://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards/2019/categ2   (click op duimpje naast CAPTURE) en https://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards/2019/categ5 (klik op het duimpje naast ORSI).

Aarzel zeker niet om ook jouw vrienden en familie aan te moedigen om te stemmen zodat CAPTURE en ORSI nog meer kans maken op deze mooie prijs!!!