Startersgids maakt kans op Europese Award

Publicatiedatum
Misschien verwijst jouw gemeente ook al naar de VLAIO Startersgids in haar contacten met startende ondernemers. De gids is zowel praktisch als informatief en werd daarom door de Belgische jury genomineerd voor deelname aan de European Enterprise Promotion Awards, in de categorie ‘promotie van ondernemerschapszin’. De ideale gelegenheid om dé gids voor starters opnieuw in de kijker te zetten zodat nog meer potentiële ondernemers hun weg naar de Startersgids vinden.

Met de ‘Startersgids: Altijd Onderweg, jouw gids naar succes als ondernemer’ zorgt VLAIO voor een praktische tool met allerlei tips & tricks voor een startende ondernemer. De gids leidt de weg naar ondernemerschap als een trip door de stad en licht onderwerpen toe waar men als ondernemer vaak vragen rond heeft. Bij elke onderwerp is er een overzicht naar informatie, inspiratie, tips, templates, uitdagingen én contacten van organisaties om de starter te helpen richting succes van hun onderneming. 

Steden en gemeenten zijn vaak een laagdrempelig aansprekingspunt voor (startende) ondernemers. Lokale besturen hebben er bovendien alle belang bij om op hun grondgebied een ondernemingsvriendelijk beleid uit te bouwen en te professionaliseren. Om ondernemers die willen starten en zich tot de gemeente wenden op weg te helpen, kunnen lokale besturen onder andere verwijzen naar de Startersgids van VLAIO.

Dat we bij VLAIO overtuigd zijn van het nut van deze gids is wel duidelijk. Daarom zijn we ook bijzonder trots dat de Startersgids genomineerd werd voor de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering. De winnaars in elke categorie worden eind november bekend gemaakt tijdens het SME Assembly in Praag. We duimen!

Meer info?

startersgids.vlaio.be

 

‘Altijd onderweg’: Ga op pad met de startersgids

Het aantal starters in Vlaanderen neemt onafgebroken toe. Elk jaar wagen zo'n 60.000 ondernemers in ons land de sprong en starten een eigen zaak. VLAIO is tegelijk hun supporter, hun adviseur én hun gids. Daarom lanceerden we de startersgids ‘Altijd onderweg’, die alle slimme tips, nuttige info en leuke tools samenbrengt op één plaats. Start hier jouw route naar succes!

 

Delen: