Start AI: krijg coaching van experts over data en artificiële intelligentie

Publicatiedatum

Beschikt jouw onderneming over data? Maar weet je niet hoe je die data optimaal gebruikt? Dan is Start AI iets voor jou! In dit driedaags programma coachen AI- en data-experts jou over data en artificiële intelligentie. Start AI is een initiatief van het Industriepartnerschap met steun van VLAIO.

Artificiële intelligentie

Wat is Start AI?

Tijdens het Start AI-programma coachen AI- en data-experts met hands-on ervaring binnen jouw bedrijfscontext je rond data en artificiële intelligentie. Je leert over de mogelijkheden van data en de kansen van artificiële intelligentie binnen jouw onderneming. Verder ontdek je de impact van data en AI op je bedrijfsprocessen. Ook krijg je een beeld van de return on investment van dataprojecten en AI-integratie.

Start AI is een initiatief van het Industriepartnerschap met steun van VLAIO. Het partnerschap bundelt de expertise van 16 Vlaamse innovatiepartners onder leiding van Sirris en Agoria. 

Vraag je coaching aan voor 30 april!

Ben jij geïnteresseerd in het Start AI-programma? Vraag dan je coaching aan voor 30 april 2024 via het online formulier. Binnen twee weken zal het ‘AI Vlaanderen Expert Panel’ jouw aanvraag beoordelen op basis van enkele criteria. Na goedkeuring kan de coaching starten. 

Delen: