Smart City ondersteuning door Slimme Regio Vlaanderen

Publicatiedatum
Slimme Regio Vlaanderen (SRV) brengt (lokale) overheden en innovatieve bedrijven bij elkaar om Vlaanderen naar een slimmer niveau te tillen. SRV is een door VLAIO erkend ledenplatform dat de vertegenwoordiging van innovatieve bedrijven op zich neemt. Ze organiseren tal van matchmakingssessies, workshops en sessies om de vraag- en aanbodzijde met elkaar in contact te brengen.

Matchmaking en begeleiding

Matchmaking is hun kerntaak. Via het net gelanceerde Pitchpunt kan je online een portfolio van bedrijven en hun oplossingen raadplegen ter inspiratie of zelf een projectidee of vraag lanceren in je zoektocht naar inspiratie of potentiële partners. SRV nodigt je uit om snel en eenvoudig jouw pitch ook online te zetten.

SRV biedt lokale overheden ook ondersteuning gedurende het hele traject van bijvoorbeeld een City of Things-project, van brainstorming tot implementatie. Ze verzamelen input en feedback van bedrijven en staan je bij in de zoektocht naar de juiste partners. Heb je hier vragen over? Contacteer hen via info@slimmeregio.vlaanderen.

Gratis lidmaatschap

Overheden en besturen kunnen zich eenvoudig registreren voor de Connect City-formule en betalen geen lidgeld. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste trends in het smart city-landschap maar ook van events, workshops en andere netwerkmogelijkheden waar jij gratis aan kan deelnemen. Registreer je vandaag nog via onderstaande knop om deel uit te maken van dé Vlaamse community in het smart city-landschap.

Delen: