Sluit je stad of gemeente aan op het e-loket voor ondernemers

Publicatiedatum
Via e-loketondernemers.be kunnen ondernemers verschillende vergunningen, premies, producten en diensten aanvragen. Het aanbod wordt steeds uitgebreider, onlangs werd de omgevingsvergunning nog toegevoegd. Wil je de ondernemers uit jouw stad of gemeente ook snel en gemakkelijk de weg laten vinden naar overheidsmaatregelen? Sluit je dan snel aan op dit e-loket!

Wat is het e-loket voor ondernemers?

E-loketondernemers.be is een overkoepelend digitaal platform waar ondernemers dossiers van verschillende Vlaamse overheidsdiensten kunnen aanvragen en opvolgen. Voorbeelden zijn de kmo-portefeuille, diverse coronamaatregelen, groei- en logiessubsidies, aanwervingsincentives, en recent ook de omgevingsvergunning. Verder kunnen ze bekijken welke steun ze al gekregen hebben via deze overheidsdiensten. E-loketondernemers.be biedt één overzicht van alle overheidsdossiers van een bedrijf en wordt nog verder uitgebreid met producten en diensten van andere agentschappen en van lokale besturen. Hoe meer lokale besturen zich aansluiten, hoe makkelijker het wordt voor ondernemers om al hun dossiers via één portaal op te volgen. 

 

Jouw stad of gemeente aansluiten op het e-loket?

Wil je de ondernemers uit jouw stad of gemeente ook snel en gemakkelijk de weg laten vinden naar overheidsmaatregelen? Sluit je dan snel aan op het e-loket! 

E-loketondernemers.be - een initiatief van VLAIO - is een overkoepelend digitaal platform waarop ondernemers (of derden in naam van een onderneming) vanuit een centraal overzicht subsidies, erkenningen, vergunningen, … bij de deelnemende overheden kunnen aanvragen en opvolgen.

 
Campagne e-loket voor ondernemers