Scaleup.vlaanderen en de 1 Million Club

Publicatiedatum
Scaleup.vlaanderen organiseerde een breakfast meeting voor ondernemers die 1 miljoen euro aan kapitaal ophaalden. Eind juni komen ze weer samen.
1 Million Club

Op 19 december 2018 verzamelden een dertigtal ondernemers zich in Mechelen voor een een lerend netwerk ontbijtsessie van Scaleup.vlaanderen. Al de ondernemers hadden  gemeen met elkaar dat ze meer dan 1 miljoen euro aan kapitaal ophaalde, of meer dan 1 miljoen recurring revenue genereerde. Naast de lerende netwerken faciliteert Scaleup.vlaanderen ook zes maand durende begeleidingen voor scale-ups. Dit zijn groeibedrijven die een digitaal product vermarkten.

Haverwerf te Mechelen was de perfecte locatie voor dit ontbijt, het ademt ondernemerschap uit. De sfeer onder de ondernemers was ongedwongen en iedereen had de kans om ervaringen uit te wisselen.

Internationalisatie blijft een ‘hot topic’ voor groeibedrijven. Veel scaleups staan op het punt om internationaal door te breken en zijn volop opzoek naar kennis en ervaring hierrond. De interessante gasten die werden uitgenodigd, mensen van BelCham, FIT, Sirris en Agoria gaven tips en pointers. 

1 Million Club

Het concept

Agoria, Sirris, VLAIO en BelCham organiseren tweemaal per jaar deze ontbijtsessies voor de 1 Million Club. Doel van dit event? Amuseren, praten, en ervaringen uitwisselen met mede-entrepreneurs die aan het stuur staan van een digitale scale-up. 

Meer dan 50 bedrijven zijn sinds 2017- 2018 ingestapt, en telkens nemen er gemiddeld een 30-tal CEO’s deel aan deze breakfast meetings. De volgende sessie gaat door op donderdag 27 juni 2019. 

Delen: