Scale-Up Marathon rond ‘Finance’

Publicatiedatum
De 3de scale-up dag voor groeibedrijven in het M-Museum in Leuven was met 100 aanwezigen een succes. De volgende marathon gaat door op 13 juni.

Finance editie 

Op dinsdag 6 maart organiseerde Netwerk Ondernemen hun 3de editie van de Scale-Up Marathon in M-Museum te Leuven. In deze editie draaide alles rond ‘Finance’. Chris Raman (Ventures4Growth) gaf het startschot en gaf meteen heel wat inzichten mee rond het Funding landschap in België maar deelde ook enkele tips en tricks. Daarna mochten we deel uitmaken van een panelgesprek rond Corporate Venturing gehost door PwC . De drie panel leden waren Vincent Molly (professor entrepreneurship & family business aan de KUL en AMS), Bram Lerouge (CEO Doccle) en Marc Mommen (Head of Product Management bij Wolters Kluwer). 

Scale-up dag

Speeddating

In de namiddag kon iedereen genieten van een individueel programma. Zo konden de aanwezigen zich inschrijven  voor 1-op-1 gesprekken met experten rond allerlei thema’s, speeddating om de andere ondernemers te leren kennen of konden ze deelnemen aan workshops gegeven door SBB en PwC.

Scale-up dag

Scale-up verhalen

We sloten af met 5 scale-ups die hun verhaal kwamen vertellen over hoe zij de funding gerealiseerd hadden voor hun bedrijf (bootstrapped, crowdfunding, subsidies, business angels of fundraising). Daarna kon het publiek al hun vragen op hen loslaten. Resultaat: een inspirerende dag voor ieder aanwezig! Met maar liefst 100 aanwezigen kunnen we dan ook spreken van een geslaagde editie en kijken we alweer uit naar een volgende. Deze vindt plaats op 13 juni.