Registreer ook jouw zaak op koopinjebuurt.be

Publicatiedatum
Ben jij een lokale ondernemer, de buurtwinkel, handelszaak, restaurant, … ? We roepen je nu op je gratis en geheel vrijblijvend te registreren op dit online platform!

Al geregistreerd, maar zijn je gegevens niet correct of ontbreken ze? Pas ze eenvoudig zelf aan of voeg ze toe.
homepage van koopinjebuurt.be

#Koopinjebuurt promoot lokaal kopen

Samen met UNIZO, NSZ en VLAM maken Vlaams minister van economie Hilde Crevits en VLAIO het jouw klanten zo eenvoudig mogelijk om jou en andere ondernemers uit de buurt te ontdekken. Want we willen dat de winkels en zaken waar we graag komen, blijven bestaan. We willen dat onze dorps- en stadskernen levendig blijven, ook na de coronacrisis. Daarom gaan we samen voor een sterk platform, en willen we jou als partner vragen dit mee bekend te maken! 

Niets dan voordelen voor lokale ondernemers:

  • Lokale handelaars worden op koopinjebuurt.be beter gevonden door potentiële klanten. Zo helpen we hen deze moeilijke tijd te doorstaan.
  • Koopinjebuurt.be is een gezamenlijk initiatief over gemeenten en steden heen, met een groter en aantrekkelijker aanbod voor de klant.
  • Registreren op koopinjebuurt.be kan gratis en geheel vrijblijvend
  • De ondernemer hoeft geen webshop te hebben, een telefoonnummer of e-mailadres volstaat.
  • Geregistreerde ondernemers verschijnen ook in de zoekopdrachten van de website waar ze zich ingeschreven hebben: winkelhier (UNIZO), koopinuwkot (NSZ) of versondernemer.be (VLAM).
  • VLAIO promoot #koopinjebuurt online en via social advertising. Geregistreerde ondernemers kunnen gratis meesurfen op de bekendmaking van koopinjebuurt.be.

Super! Hoe registreer ik mijn zaak?

Registratie kan via onze partners UNIZO of NSZ via de onderliggende sites winkelhier.be en koopinuwkot.be. Na inschrijving wordt je automatisch opgenomen in de databank van koopinjebuurt.be en verschijn je ook in onze zoekopdrachten!

Ik ben al geregistreerd, maar wil mijn gegevens aanpassen?

Al geregistreerd via koopinjebuurt.be/ondernemers, maar zijn je gegevens niet correct of ontbreken ze? Foutieve of ontbrekende informatie kan je eenvoudig zelf aanpassen of toevoegen. In principe heb je jouw registratie gedaan via UNIZO, NSZ of VLAM. Indien je opnieuw inlogt via één van deze platformen, kan je hier rechtstreeks zelf jouw gegevens aanpassen. De aangepaste gegevens zullen dan ook verschijnen op koopinjebuurt.be.

 

Jouw bedrijf tijdens de coronacrisis

We willen jou als ondernemer inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen tijdens de coronacrisis. Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste subsidies, initiatieven en steunmaatregelen voor ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief en door onze FacebookTwitter of LinkedIn te volgen.