Projectadviseur financiële analyse (t.e.m. 14 juni 2022)

Publicatiedatum
Wil je de financiële gezondheid van (startende) ondernemingen bepalen? Heeft een jaarrekening geen geheimen meer voor jou? Ben je een kei in het analyseren van het financieel plan van een startende onderneming? Altijd al de business case van een onderzoeks- of ontwikkelingsproject op realiteitszin willen onderzoeken? En wil je graag werken binnen een context van innovatie en ondernemerschap? Dan is dit jouw kans!

Als projectadviseur financiële analyse ga je enerzijds de jaarrekening van bestaande ondernemingen analyseren. Daarnaast ga je ook het financieel plan van startende ondernemingen mee onder de loep nemen. Deze analyses doe je tegen de achtergrond van een voorliggend onderzoeks- of ontwikkelingsproject en de bijhorende business case om de beoogde projectresultaten te commercialiseren. Jouw afgeleverde werk bepaalt mee of een onderneming steun kan krijgen, al dan niet met financiële voorwaarden. In deze job sta je rechtstreeks in contact met ondernemingen. Daarnaast werk je ook nauw samen met andere projectadviseurs en jouw teamleider.

Je kan meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken.

 

Infosessie op 8/6 om 10u

Op 8 juni organiseren we van 10u-11u een infomoment. Heb jij specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure?
 

Inschrijven

 

Werken bij VLAIO

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen! 

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende 2 voorwaarden:

1) Je hebt een bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau B bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma’s vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 

2) Je hebt alvast een eerste functierelevante ervaring (o.a. functierelevante stages komen ook in aanmerking)

Wat bieden we?

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111

  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies).

  • Je kan meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken of van eender welke plek waar je een goede verbinding hebt. We werken volgens het activity based principe, d.w.z. dat activiteiten worden uitgevoerd op de locatie die daar best geschikt voor is, waarbij de aard van de taken een rol speelt, alsook de persoonlijke voorkeuren en ook de afspraken die binnen het team gemaakt worden.

  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Delen: