Pitch op 12 juni je expertise rond Artificiële Intelligentie

Publicatiedatum
Agentschap Informatie Vlaanderen (AIV) wil de Vlaamse infolijn 1700 ondersteunen met AI. Samen met Verhaert New Products & Services nodigen we ondernemingen en onderzoeksgroepen uit met expertise omtrent Artificiële Intelligentie (Natural Language Processing) en/of Data Science.
promo voor gratis nummer 1700 met callcenter foto

AI voor 1 miljoen gesprekken, 55.000 emails en 25.000 chats

Het Agentschap Informatie Vlaanderen (AIV) is verantwoordelijk voor de Vlaamse Infolijn 1700, het generieke contactpunt van de Vlaamse overheid voor burgers, bedrijven en organisaties. Deze krijgt op jaarbasis ongeveer 1 miljoen telefonische oproepen, 55.000 emailberichten en 25.000 chatgesprekken te verwerken. AIV wil de huidige communicatiestroom tussen de klant en de overheid beter begrijpen en waar mogelijk, automatisch sturen. Het doel is om in een eerste fase kennis te verwerven:

  • een concrete visie hoe artificiële intelligentie kan ingezet worden bij de infolijn 1700
  • de mogelijke oplossingen vanuit de markt objectief vergelijken

Lees op de PIO-website meer over de uitdaging waar AIV voor staat.

Kom jouw AI-kennis op 12 juni pitchen

Tijdens het congres/marktconsultatie willen we vraag- en aanbodzijde voor dit project samenbrengen en 'matchen'. De vraagzijde bestaat uit diverse overheidsactoren en het uitvoerende contactcenter (In2Com). Het is de bedoeling om na te gaan in hoeverre ondernemingen en onderzoeksgroepen oplossingen kunnen aanreiken voor hun behoeften en noden (use cases), hoe haalbaar (qua tijd, budget, ontwikkelingstraject, enz.) en innovatief deze oplossingen zijn. De uitkomst van de marktconsultatie moet AIV in staat stellen om een geschikte innovatieve oplossing te laten ontwikkelen of aan te kopen via een overheidsopdracht.

Tijdens het event kan je jouw bedrijf of organisatie publiek pitchen (5min). Je kan ook jouw bedrijf, nuttige ervaringen en mogelijke oplossing(en) tijdens een aparte speeddate of privégesprek (10min) toelichten met het projectteam. Registreer je (optioneel) voor de pitch en/of speeddate onderaan deze pagina.

Waar en wanneer?

De marktconsultatie gaat door op woensdag 12 juni 2019, 12:00 tot 17:00 u, in VAC Virginie Loveling in Gent. Van 12:00 tot 12:30 worden een broodjeslunch voorzien voor wie zich daarvoor aanmeldt.

 

Wil jij de overheid als klant?

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig! Als grote onderneming, kmo, start-up fo ontwikkelaar kun je dat nu veel makkelijker. Want Vlaanderen zet via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) nu nog meer in op innovatie. Neem een kijkje op deze website om te kijken welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Of lees alvast onze VLAIO-pagina over PIO-projecten