Pitch jouw idee bij Slimme Regio Vlaanderen vzw tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen (22/09)

Publicatiedatum
Een idee, piloot of project om een slimme stad of gemeente te worden? Pitch het tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen op 22 september 2022. Op de stand van Smart City Vlaanderen vzw kan je deelnemen aan PITCHPUNT.

Deel als lokale overheid jouw idee, piloot of project op het pas gelanceerde platform PITCHPUNT van Slimme Regio Vlaanderen vzw. Bedrijven uit de Smart City-sector bezorgen je waardevolle info, ervaring en input op jouw ideeën of vragen. Neem gerust al eens een kijkje op www.slimmeregio.vlaanderen/pitchpunt. De eerste pitches van overheden en bedrijven staan online.

Tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen vind je een heuse pitch booth op de stand van Slimme Regio Vlaanderen vzw. Neem daar in alle discretie jouw pitch op. Daarna verspreidt de vzw de pitch op haar platform PITCHPUNT. De leden van dit bedrijfsinitiatief contacteren je wellicht snel. Zo weet je waar de aanbodzijde met innovatieve oplossingen kan helpen.

Slimme Regio Vlaanderen

De Smart City-bedrijven in Vlaanderen bundelen hun krachten in Slimme Regio Vlaanderen vzw. VLAIO steunt dit initiatief ten volle. Zoek je als stad of gemeente de weg in het aanbod aan slimme oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Slimme Regio Vlaanderen vzw is jouw neutrale partner voor kennisuitwisseling, netwerking en matchmaking met ondernemingen. Misschien ontdek je zo wel een nieuwe opportuniteit!