PIO in de podcast “Onverwacht Innovatief”

Publicatiedatum

Emmelien Bens van CKG De Schommel en Sofie Debaere van Sport Vlaanderen praatten in aflevering vier van de podcast “Onverwacht Innovatief” over hun innovatietrajecten. Benieuwd hoe PIO hen daarbij geholpen heeft? Beluister de podcast.

Wat is de podcast “Onverwacht Innovatief”?

“Onverwacht Innovatief” is de podcast van het InnovatieNetwerk Overheid en Sandbox Vlaanderen met als centraal thema innovatie in en rond de Vlaamse overheid. Experten en ervaringsdeskundigen vertellen hoe innovatie effectief tot stand komt binnen de Vlaamse overheid. 

PIO in de podcast

In aflevering vier getuigen Emmelien Bens van CKG De Schommel en Sofie Debaere van Sport Vlaanderen over hun innovatietrajecten. Twee organisaties uit twee verschillende werelden, de jeugdhulp en de topsport, hadden een concrete publieke nood waarvoor geen kant-en-klare oplossingen op de markt waren. Dankzij PIO konden zij die innovatieve oplossing laten ontwikkelen.

Benieuwd hoe Emmelien en Sofie hun PIO traject hebben ervaren? Luister dan nu naar aflevering 4 van Onverwacht Innovatief.

Meer info over de PIO trajecten

Wil je meer te weten komen over de gelopen PIO trajecten? Neem dan een kijkje op de PIO projectpagina’s: Blended opvoedingsondersteuning via een online platform en Innovatieve koelkledij voor topsport.

 

PIO in een notendop

Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) helpt de Vlaamse overheid en Vlaamse publieke sector om – via overheidsopdrachten – innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen, testen en valideren. Het gaat om innovatieve oplossingen voor publieke noden waar geen kant-en-klare oplossingen voor op de markt zijn. We zoeken deze oplossingen samen met ondernemingen, kennis- en onderzoekscentra. PIO gaat daarbij geen enkele uitdaging uit de weg en staat open voor alle thema’s en sectoren. Meer weten? Surf naar www.vlaio.be/pio

 

Delen: