Partners gezocht om deel te nemen aan de Week van de Bedrijfsoverdracht

Publicatiedatum
De Week van de Bedrijfsoverdracht vindt dit jaar plaats van 16 tot 20 november. Ook dit jaar wil VLAIO maximaal samenwerken met zijn partners. Onze partners krijgen opnieuw de gelegenheid om hun eigen initiatief (infosessie, workshop, webinar, persoonlijk adviesgesprek, enz.) in de kijker te zetten via onze gecoördineerde mediacampagne.

VLAIO zal zich opnieuw focussen op het sensibiliseren en informeren van de doelgroepen: overdragers, startende ondernemers, ondernemers die willen groeien door overname, en dienstverleners. We voorzien een grootschalige mediacampagne (pers, radio, social media) vanaf 15 oktober. Al deze media-acties genereren trafiek naar de campagnewebsite www.weekvandebedrijfsoverdracht.be. Op deze website zullen we ook jullie activiteiten bekendmaken. Wie deelneemt aan de Week van de Bedrijfsoverdracht, wordt als expert/adviseur/coach opgenomen in onze expertendatabank.

VLAIO zal ook opnieuw zitdagen voor individuele adviesgesprekken organiseren in zijn provinciale kantoren, op dinsdag 17 en donderdag 19 november. 

Week van de Bedrijfsoverdracht

Uit het onderzoek “Bedrijfsoverdracht in Vlaanderen”, uitgevoerd door AMS en UHasselt, zijn een aantal belangrijke aandachtspunten naar voren gekomen die we graag als thema’s willen inzetten tijdens de infosessies. We organiseren hier in mei nog een overleg over (eventueel virtueel, afhankelijk van de coronamaatregelen).

VLAIO Netwerkpartners die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan de Week van de Bedrijfsoverdracht, kunnen dat kenbaar maken via dit formulier, graag voor 22 mei.

We kijken er alvast naar uit om samen met jullie de Week van de Bedrijfsoverdracht te organiseren!