Oscars van Vlaams design 2022 uitgereikt! Bezoek de winnaars gratis

Publicatiedatum
Al 28 jaar zetten de Henry van de Velde Awards producten en diensten in de kijker die de meerwaarde van design van haar meest gevarieerde kant laten zien. Deze editie kreeg een recordaantal inzendingen. De jury doorploegde 421 inzendingen en kwam tot een rangschikking van drie winnaars per categorie. Ontdek de winnaars van de Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM, Public Gold Award en de Award-winnaars binnen de overige negen categorieën.

Over de Henry van de Velde Awards

De Henry van de Velde Awards worden jaarlijks door Flanders DC uitgereikt en betekenen al sinds 1994 een vaste waarde in het designlandschap. Al 28 jaar zetten de Henry van de Velde Awards producten en diensten in de kijker die de meerwaarde van design van haar meest gevarieerde kant laten zien. Dit jaar werden de awards mogelijk gemaakt dankzij de steun van VLAIO, Bozar, OVAM, Bokrijk, VMM, en Z33 - Huis voor actuele kunst, design en architectuur.

Recordaantal inzendingen

Deze editie kreeg een recordaantal inzendingen. De jury doorploegde 421 inzendingen en kwam tot een rangschikking van drie winnaars per categorie. Ontdek de winnaars van de Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM, Public Gold Award en de Award-winnaars binnen de overige negen categorieën via www.henryvandevelde.be.

Gratis expo en Catalogus

De Henry van de Velde Awards 22 expo is vanaf 9 februari tot en met 10 april 2022 gratis in Bozar te bezoeken. De catalogus van de tentoonstelling is online te koop via www.henryvandevelde.be.

Delen: