'Oscars' van Vlaams design 2020 uitgereikt! Bezoek de winnaars gratis

Publicatiedatum
Het staat vast dat design en designers uit Vlaanderen van wereldniveau zijn. Daarom bekronen de Henry van de Velde Awards van Flanders DC al meer dan 25 jaar producten, projecten, diensten, ontwerpers en designbedrijven. Je kan je laten inspireren door de winnaars door de gratis tentoonstelling in BOZAR te bezoeken tot 29 maart 2020.

Wat zijn de Henry van de Velde Awards?

De Henry van de Velde Awards worden uitgereikt door Flanders DC en zijn de belangrijkste designprijzen in België. Omdat design zo breed is, zijn er maar liefst twaalf verschillende categorieën. De categorieën focussen op de waarde en impact van design op onze economie en maatschappij, maar ook op het klimaat. Met de officiële prijsuitreiking, tentoonstelling en publicatie vormen de Henry van de Velde Awards een platform voor Vlaams design.

Ontdek de winaars van editie 2020

Na meer dan 300 inzendingen en 2 juryrondes werden in BOZAR de Henry van de Velde Gold Award Winners 2020 bekendgemaakt. Maak hier uitgebreid kennis met alle winnaars!

Bezoek gratis de tentoonstelling met alle winnaars

In een aantrekkelijke scenografie van interieurarchitect Isabelle Speybrouck brengen Flanders DC, OVAM, Bokrijk, VAKlab en BOZAR sterk design samen in de tentoonstelling van de Henry van de Velde Awards 2020.