Oproep TETRA Hogescholen AI-project 2020 - nieuwe indieningsprocedure

Publicatiedatum
Projecten zijn gericht op digitaliseringsprojecten vanuit de hogescholen met aandacht voor de implementatie van AI bij organisaties. Deadline 2/06.
 

Opgelet de indieningsprocedure is aangepast!

 
AI bij hogescholen

De projectoproep is specifiek gericht op toepassingsgerichte digitaliseringsprojecten vanuit de hogescholen met specifieke aandacht voor de implementatie van artificiële intelligentie bij ondernemingen en non-profitorganisaties.

Meld jouw TETRA Hogescholen AI-project aan voor 2 juni 2020 om 12u.

De TETRA Hogescholen AI -oproep 2020 staat open, met verplichte vooraanmelding via TETRA@vlaio.be voor 2 juni 2020 om 12 uur en uiterste indieningsdatum van de projectaanvragen (online) 16 juni 2020 om 12 uur.

De verplichte vooraanmelding omvat een e-mail gericht aan TETRA@vlaio.be met in bijlage een document met projecttitel, innovatiedoel, lijst partners en (reeds geïdentificeerde) leden begeleidingsgroep.

Je projectvoorstel kan later opgeladen worden, uiterlijk 16 juni om 12 uur.

 

Meer info?

Meer informatie over de oproep, de infosessie, de voorbesprekingen en de aanvraagprocedure kan je terugvinden in het aangepaste oproepdocument, de presentatie en op deze webpagina. Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar: tetra@vlaio.be