Oproep Green Deal bedrijven en biodiversiteit

Publicatiedatum
Door in deze Green Deal te stappen kan je mee verkennen hoe investeringen in biodiversiteit op korte en lange termijn goed zijn voor jouw bedrijf.

Heb je al gehoord van de Green Deal bedrijven en biodiversiteit? Deze Green Deal moet tussen 2018 en 2021 de biodiversiteit op bedrijventerreinen verhogen. 

Aandacht voor de biodiversiteit kan bedrijven heel wat voordelen opleveren. Door mee te stappen in deze Green Deal kan je mee verkennen hoe investeringen in biodiversiteit op korte en lange termijn goed zijn voor het bedrijf, de werknemers, de klanten, de relatie met relevante stakeholders en het imago van het bedrijf.

Vier redenen om mee te stappen in deze Green Deal:

  • Een bedrijf of organisatie kan zich via deze Green Deal promoten als toonaangevend bedrijf;
  • De Green Deal biedt de partners de kans om te experimenteren en te leren in een groot netwerk en geeft toegang tot kennis, instrumenten en best practices;
  • Verder zal het lerend netwerk interessante informatie verschaffen over de financiële winsten die elk bedrijf kan boeken als het zijn beheer minder intensief maakt;
  • Ten slotte heeft de Green Deal ook impact op het welzijn van de werknemers. 

Wil je als bedrijf, organisatie of lokaal bestuur tegen 01/09 mee instappen in de Green Deal? Dat kan! Alle informatie vind je op deze website.

Green Deal