Oprichter van een duurzame start-up? Doe mee aan SE'nSE 2020!

Publicatiedatum
Als winnaar ontvang je zaaikapitaal van het SE’nSE Fonds in de vorm van een achtergestelde converteerbare lening. Stel je kandidaat tot 26 mei!
plantjes

Oproep SE’nSE 2020 voor oprichters van duurzame start-ups

De Stichting voor Toekomstige Generaties lanceert haar 5de SE’nSE projectoproep voor oprichters van start-ups met een positieve impact op het milieu. De geselecteerde start-ups ontvangen zaaikapitaal in de vorm van een achtergestelde converteerbare lening. Deze projectoproep dankzij het SE’nSE Fonds, opgericht door ondernemer Pierre Mottet, wordt bijkomend gesteund door het Aether Fonds voor Toekomstige Generaties en de Eurofins Foundation.

Voor wie?

De SE’nSE (Seed Equity and Sustainable Entrepreneurship) projectoproep richt zich op early-stage Belgische ondernemingen met een positieve milieu-impact. Check de gedetailleerde selectiecriteria en de laureaten van de vorige edities. De projectoproep is nationaal en verloopt volledig in het Engels (zowel het invullen van het kandidaatsdossier als de presentatie voor de jury).

Hier vind je alle info en stel je je kandidaat.

Wanneer?

Kandidaten kunnen tot en met 26 mei 2020 een dossier indienen. Begin oktober 2020 krijgen 8 pregeselecteerde kandidaten de kans om hun project te pitchen voor de expertenjury. Eind oktober maakt deze jury de laureaten bekend.

Delen: