Ontdek VLAIO op het Flanders Technology & Innovation Festival

Publicatiedatum

Van 15 tot 24 maart staat Vlaanderen volledig in het teken van technologie en innovatie. Tijdens het Flanders Technology & Innovation (FTI) Festival tonen VLAIO en tal van andere partners dat we trots mogen zijn op de sterktes van onze economie. Ontdek waar je VLAIO kan vinden op het festival.

FTI festival

VLAIO Awards

VLAIO stimuleert en ondersteunt innovatief ondernemerschap in Vlaanderen. Via de VLAIO Awards zetten we bedrijven in de kijker die een betekenisvolle impact maken. We kronen winnaars in drie categorieën: economische impact, sociale impact en ecologische impact. Benieuwd wie in de prijzen valt? Ontdek het op 19 maart tijdens het stadsfestival FTI and& in Leuven.

Ontdek de genomineerden

Supernova

Technologie-entrepreneur, investeerder of innovatieliefhebber? Dan verwelkomen VLAIO, Startup Flanders (FIT) en CrossRoads jou graag op 21 en 22 maart op stand 1 van FTI Supernova in Antwerpen. Op dit evenement raak je geïnformeerd en geïnspireerd tijdens interessante keynotes over innovatie. Daarbovenop staan de VLAIO adviseurs hier klaar voor jou met concreet advies en begeleiding naar financiële ondersteuning. Ze kunnen jou ook in contact brengen met een breed netwerk van kennisinstellingen.

Ontdek Supernova

Digitech for cities

VLAIO beleidsadviseur Nils Walravens is dagvoorzitter en trekker van het thema ‘Digitech for cities: digitale voorstellingen van de stedelijke omgeving’. Via verschillende gesprekstafels bespreken ervaringsdeskundigen prangende kwesties, uitdagingen en problemen rond datagebruik om inzichten te verkrijgen uit leefomgevingen. Dit event gaat door op 18 maart in Hasselt.

Ontdek Digitech for cities

Circular Boost Café – Duurzaam door samenwerken

Samenwerking is de sleutel tot succes in een snel veranderende wereld. Gelukkig kunnen VLAIO en POM Limburg jou bijstaan in het Circular Boost Café. Via een interessante keynote, boeiende duo-presentaties en een netwerkmoment kom je onder andere te weten hoe onderzoeksinstellingen jouw bedrijf kunnen helpen in de transitie naar een circulaire economie. Geïnteresseerd? Kom zeker eens langs op 19 maart in Hasselt.

Ontdek Circular Boost Café

Slotfestival – FTI Awards

Mark Andries zal een award overhandigen op de uitreiking van de Best of Technology & Innovation Awards tijdens het slotfestival. Deze awards bekronen de beste bestaande studentenprojecten die met hun innovatieve oplossing meebouwen aan het Vlaanderen van morgen. Benieuwd wie de prijs zal winnen? Ontdek het op 24 maart in Antwerpen.

Ontdek het slotfestival

Delen: