Nieuwe VLAIO-projectleider voor bizLocator: Jean Gaël Shyaka

Publicatiedatum
Eind juni startte bij VLAIO een nieuwe projectleider voor bizLocator. VLAIO bevestigt zo haar inzet voor dit platform. Meer aandacht trekken, bizLocator verder uitbouwen en bijkomende partnerschappen opzetten. Daar willen we - samen met ORIS nv, gemeenten en andere partners - de komende maanden en jaren naar streven.
Jean Gaël Shyaka - VLAIO-projectleider voor bizLocator

bizLocator

Ondernemers met een ruimtenood vinden in hun zoektocht doorgaans de weg niet binnen het erg gefragmenteerd aanbod aan vastgoed. Het platform bizLocator vereenvoudigt dat zoeken: talloze aanbieders centraliseren er hun aanbiedingen.

Ontmoet je een onderneming met een ruimtevraag? Verwijs ze door naar www.bizLocator.be. VLAIO ziet in bizLocator immers een cruciale hefboom om de juiste onderneming op de juiste plaats te brengen. bizLocator blijft ondertussen mee evolueren met de noden en wensen van de doelgroep. VLAIO werkt hiervoor nauw samen met ORIS nv, beheerder van bizLocator en onderdeel van CIB Vlaanderen.

Gemeenten als partner

Niet enkel VLAIO komt in contact met ruimtezoekende ondernemingen. Tijdens hun zoektocht kloppen ondernemers ook vaak aan bij gemeenten. Vandaar dat verschillende gemeenten reeds partner zijn van bizLocator. Zij vermelden bizLocator prominent op hun lokale website. bizLocator verwijst terug naar deze gemeenten als de ondernemer vragen heeft over vergunningen, steun, …

Het platform genereert daarnaast data over vraag, aanbod, prijzen, evoluties en trends. Die delen we met onze partners. Zo kunnen zij hun beleid beter afstemmen op de huidige en toekomstige markt.

Interesse? Contacteer Jean Gaël

Jean Gaël Shyaka, onze nieuwe projectleider voor bizLocator, kan je steeds via e-mail bereiken op bizLocator@vlaio.be. Hij geeft je graag meer info over het platform. En wil jouw gemeente partner worden van bizLocator? Dan verwelkomt hij jullie met veel plezier.