Nieuwe EFRO-oproep versterking ecosystemen in studentensteden gelanceerd

Publicatiedatum
Deze week werd de oproep ‘Versterking ecosystemen in studentensteden’ gelanceerd. Deze bouwt verder op een gelijkaardige oproep die een 2-tal jaar gelden gelanceerd werd en leidde tot succesvolle projecten in Aalst, Antwerpen, Brugge, Geel, Genk, Gent, Hasselt, Kortrijk en Leuven.

Een ecosysteem voor jong ondernemerschap is een duurzaam en innovatief samenwerkingsverband van kennisinstellingen en dienstverleners met een lokale werking in een stad of regio. De ecosystemen scheppen de nodige randvoorwaarden en bieden ondersteuning voor jongeren die willen starten met een eigen onderneming.

Indienen voor de oproep

Indienen voor deze oproep kan tot 18 mei 2018. Het is belangrijk dat een vooraanmelding verplicht is, dit kan tot 30 maart via volgend sjabloon. Meer info in de oproepfiche.

Infosessie

Op woensdag 7 maart 2018 vindt er om 13.30 uur een infosessie plaats over deze oproep in het auditorium van het Vlaams Administratief Centrum Leuven, Diestsepoort, 3000 Leuven. Inschrijven voor deze infosessie kan via e-mail aan philippe.rousseau@vlaio.be.