Nieuw techfestival SuperNova

Publicatiedatum
Eind september komt een nieuwe technologiebeurs naar Antwerpen, met een programma voor zowel het grote publiek als speciaal voor bedrijven.

Voor (groei)bedrijven

Tijdens de beurs voor professionals kunnen bedrijven met elkaar kennismaken, talent rekruteren of zich laten inspireren door internationale topsprekers. Flanders DC en Scale-ups.eu voorzien een goed gevuld programma met een inspiratieconferentie, innovatiebeurs, een scale-up investeerdersevent en een jobbeurs. De Vlaamse regering trekt voor het initiatief 1,6 miljoen euro uit.

Voor het grote publiek

Het festival op het Antwerpse Eilandje richt een (gratis) weekend in voor het grote publiek, met een expo en een belevenisparcours. Het Eilandje zal veranderen in één groot digitaal proeflabo, waar bezoekers kunnen kennismaken met de stad van de toekomst: welke impact zullen nieuwe snufjes hebben op onze levensstijl? Hoe zullen we ons in de stad verplaatsen? En wat zal digitale technologie doen in onze woningen? Het doel is om de drempelvrees voor nieuwe, technologische toepassingen te verlagen. 

Bronnen

SuperNova