Nieuw: gratis e-learning cybersecurity

Publicatiedatum
Nieuw: Cyberstart, een gratis e-opleiding voor ondernemers die hun kennis over cyberveiligheid willen verbeteren. Cyberstart.be is een initiatief van het industriepartnerschap en kwam tot stand met de steun van VLAIO.

Wekelijkse e-tutorial met tips

Een sterke cyberveiligheid is een absolute noodzaak voor ondernemingen. Het geeft je bedrijf en je klanten de nodige gemoedsrust. Wie zich opgeeft voor de gratis e-tutorial zal wekelijks een e-mail ontvangen met daarin advies en tips en tricks om zo tot een praktisch actie- en implementatieplan te komen rond cybersecurity. Neem vlug een kijkje op cyberstart.be.

Dit is een initiatief van het industriepartnerschap en kwam tot stand met de steun van VLAIO. Het partnerschap bundelt de expertise van 16 Vlaamse innovatiepartners onder leiding van Sirris en Agoria. 

Schrijf je vandaag in!

Schrijf je in via cyberstart.be en: 

  • ontvang 1x per week een e-mail met heldere, concrete tips & tricks die makkelijk toepasbaar zijn
  • zet nieuwe, haalbare stappen naar meer gemoedsrust
  • maak je bedrijf weerbaarder op het vlak van cyberveiligheid
  • zet je bedrijfsmiddelen – zowel tijd als geld – efficiënter in
  • vergroot je kennis dankzij de perfecte balans tussen theorie en praktijk.

Na het afronden van dit traject beschik je over de kennis én een concreet implementatieplan om binnen je bedrijf aan de slag te gaan met cyberveiligheid, een belangrijke troef voor nu en de toekomst.

 

Ken je de cybersecurity verbetertrajecten al? 

Cybersecurity verbetertrajecten helpen Vlaamse kmo’s en maatwerkbedrijven bij het duurzaam verbeteren van hun cyberveiligheid. Tijdens zo’n traject schakel je een erkende cybersecurity dienstverlener in om de cyberveiligheid van je onderneming te versterken. VLAIO subsidieert 50% van de kosten voor het inkopen van deze externe begeleiding. 

*NIEUW in 2023*  
VLAIO biedt de cybersecurity verbetertrajecten nu in drie versies aan. Kies het pakket dat het best aansluit bij de noden van jouw onderneming

Alles over cybersecurity verbetertrajecten

 

Delen: