Neem deel aan workshop rond e-loketondernemers.be

Publicatiedatum
E-loketondernemers.be, het nieuwe digitale platform voor jouw dossiers bij de overheid, wordt uitgebreid met mandatenbeheer. We zoeken kritische blikken om de noden en wensen rond dit mandatenbeheer in kaart te brengen. Ben jij een ondernemer en wil je onze sparringpartner zijn? Schrijf je in voor de online workshop op dinsdag 6 oktober om 14.00 u. Voor je inzet en tijd word je vergoed.

Wat is het Vlaams e-loket voor ondernemers?

Het Vlaamse e-loket voor ondernemers, een initiatief van VLAIO, is bereikbaar via www.e-loketondernemers.be. Op dit overkoepelend digitaal platform kunnen ondernemers dossiers aanvragen en opvolgen van verschillende Vlaamse overheidsdiensten: de kmo-portefeuille, diverse coronamaatregelen, groei- en logiessubsidies, aanwervingsincentives, ... Verder kunnen ze onder meer bekijken welke steun ze al gekregen hebben via deze overheidsdiensten. Het e-loket wordt nog uitgebreid met producten en diensten van andere agentschappen en van lokale besturen.

Neem deel aan de workshop

Deze workshop vindt plaats op dinsdag 6 oktober om 14.00 u. Ondernemers van alle leeftijden zijn welkom om deel te nemen. We vragen 1 à 2 u van jouw tijd om online dieper in te gaan op de noden en behoeften voor de verdere uitbouw van e-loketondernemers.be en mandatanbeheer. Op basis van jouw antwoorden leren wij hoe we e-loketondernemers.be kunnen verbeteren!

Jouw deelname wordt dan ook zeer geapprecieerd. Als tegemoetkoming voor je tijd krijg je een waardebon van € 50.

Schrijf je nu in via deze link en je krijgt een uitnodiging voor de online deelname.
 

Delen: