Neem deel aan de oprichting van Flanders Technology & Innovation

Publicatiedatum
Het Vlaamse Gewest en de Vlaamse Gemeenschap zoeken private ondernemingen om samen met FTI vzw een nieuwe onderneming op te richten. Deelnemen kan tot 10/02/2023.

Wat is Flanders Technology & Innovation (FTI)?

Flanders Technology & Innovation (FTI) is een wervend maatschappelijk project dat vooruitgangsgeloof stimuleert en verzuring wil tegengaan. FTI wil mensen en kennis verbinden om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van de industrie en het welzijn van de samenleving op een duurzame manier versterken.

Vorm samen met FTI een nieuwe onderneming 

Het Vlaamse Gewest en de Vlaamse Gemeenschap willen via een marktbevraging private ondernemingen selecteren om samen met FTI vzw een nieuwe onderneming (besloten vennootschap) op te richten.

De nieuwe onderneming zal een samenwerking vormen tussen de overheid en private partijen, waarbij de private partijen steeds over de controle op de vennootschap zullen beschikken.

Info en deelnemen

Je kan alle info over de marktbevraging en deelname vinden op fti.vlaanderen/oproepdeelname. De tender staat open tot 10 februari 2023.

 

Laat je gidsen naar de #digitaletoekomst

Ben jij als ondernemer klaar voor de digitale toekomst? Sta je nog aan het begin van een digitaal verhaal? Of heb je al heel wat digitale expertise en bots je tegen specifieke uitdagingen aan? Wij helpen je graag verder! Het door de Vlaamse overheid gesteunde aanbod rond digitalisering is groter dan ooit:

  • Op onze pagina 'digitalisering' vind je alle VLAIO steun rond cybersecurity, artificiële intelligentie en industrie 4.0.
  • In de expertisedatabank vind je een overzicht van VLAIO partners je begeleiden, coachen of adviseren rond digitalisering.
 

Delen: