Maak nu de overstap naar e-facturatie!

Publicatiedatum
Maakt je bedrijf nog facturen in Word of Excel die je vervolgens als PDF verzendt? Zet de stap naar e-invoicing met enkele handige hulpmiddelen van de Vlaamse overheid! Ontdek de nieuwe brochure en neem deel aan de e-FA talks.

Digitale brochure ‘e-invoicing tools voor bedrijven met klein factuurvolume'

Ben je een bedrijf zonder pakket? Dit wil zeggen, je maakt facturen in Word, Excel, PDF, Mercurius portaal,… die je vervolgens vaak als PDF verstuurt? Dit kan sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker via e-facturatie. De voorbije jaren zijn er tal van facturatiepakketten op de markt gekomen die zich in het bijzonder richten op bedrijven met kleine factuurvolumes. Het is aanbevolen deze toepassingen te vergelijken, hen te contacteren en aan de slag te gaan. Zo maakt je bedrijf zich klaar op de #digitaletoekomst!

In een aantrekkelijke, uiteraard digitale brochure – vol promoties – zetten we 11 toepassingen voor bedrijven met klein factuurvolume in de kijker. Deze toepassingen bewezen de voorbije jaren hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Zo kan je een kritische keuze te maken tussen de verschillende beschikbare toepassingen op de markt. En bovendien kunnen inkopers bij publieke organisaties deze brochure gebruiken om hun leveranciers op weg te helpen met e-facturatie.

Hier vind je de digitale brochure voor bedrijven met klein factuurvolume.

Eerste e-FA talk klopt af op 450 inschrijvingen

Met de vier nieuwe talkshows over e-facturatie – de e-FA talks – schetst de Vlaamse overheid de stand van zaken van e-facturatie op de Vlaamse markt. In elke e-FA talk leggen we een eigen focus, maar brengen die ook zo dat het voor iedereen boeiend blijft.

  • In de e-FA talk van maart stond de kmo centraal. Bekijk de uitzending hier opnieuw.
  • In april hebben we het over de grote bedrijven.
  • In de uitzending van mei brengen we publieke organisaties onder de aandacht.
  • In juni brengen we dan een slotevent waarbij de minister-president Jan Jambon de e-FA award uitreikt aan vier organisaties.

Schrijf je hier in voor de e-FA talks!

 

Laat je gidsen naar de #digitaletoekomst

Het door de Vlaamse overheid gesteunde aanbod rond digitalisering is groter dan ooit! VLAIO geeft je daarom op de website digitaletoekomst.be een mooi overzicht van alles rond starten met digitalisering, artificiële intelligentie, cybersecurity en meer! Kortom, alles om je als ondernemer voor te bereiden op de #digitaletoekomst!