Maak kennis met drie nieuwe innovatiepartners in het VLAIO netwerk!

Publicatiedatum
Het concept van onze ochtendshows is ondertussen goed gekend binnen het VLAIO netwerk en worden ook erg gewaardeerd! Deze sessies zijn dé uitgelezen manier om in een korte tijdspanne kennis te maken met de vele partners in ons netwerk. Ondertussen passeerden al heel wat organisaties de revue en konden we kennis maken met het aanbod voor starters, scale-ups, financiering, innovatie, …

Eind november laten we jullie graag kennis maken met drie nieuwe partners binnen het VLAIO netwerk:

  • In augustus werd de zevende Vlaamse speerpuntcluster Flanders health.Tech opgestart. Deze speerpuntcluster is actief op het cross-over domein van biotech, medtech en IT en brengt bedrijven, kennisinstellingen, zorginstellingen en overheden samen om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.
  • Daarnaast verwelkomen we ook Flanders Space, de cluster voor Vlaamse ruimtevaart actoren, die een belangrijke spil is binnen het Impulsprogramma Vlaamse Ruimtevaart economie.
  • Het bedrijvenplatform Slimme Regio Vlaanderen waar bedrijven en overheden samen komen om te bouwen aan de slimme steden van morgen.

Wil je weten wat deze organisaties  voor onze Vlaamse ondernemers kunnen betekenen en hoe je hen kan inschakelen in jou netwerk?  Schrijf je dan snel in voor deze minireeks van ochtendshows.

Heb je de ochtendshows begin 2021 met de speerpuntclusters en strategische onderzoekscentra gemist en wil je hen toch wat beter leren kennen. Herbekijk de opnames via het VLAIO YouTube-kanaal.

Delen: