Kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement verlengd

Publicatiedatum
Ook de volgende twee jaar blijven de POM’s bedrijven, ontwikkelaars, beheerders en besturen ondersteunen in de samenwerking op bedrijventerreinen.
logo kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement

VLAIO verlengt projectsubsidie

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappijen (POM’s) blijven de samenwerking tussen bedrijven op bedrijventerreinen ondersteunen. Agentschap Innoveren & Ondernemen verlengt de projectsubsidie voor het Kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement met 2 jaar. We voorzien € 340.000 tot eind 2021.

Interbedrijfssamenwerking verder versterken

Door samen te werken genieten ondernemingen van uiteenlopende financiële, economische, ecologische en maatschappelijk voordelen. Zo kopen ze samen bijvoorbeeld producten en diensten aan een gereduceerd tarief aan. Of regelen ze in overleg de woon-werkverplaatsingen van hun personeel op een duurzame manier.

Kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement

Sinds 2017 bouwen de vijf Provinciale Ontwikkelingsmaatschappijen aan het Kennisnetwerk bedrijventerreinmanagement. Bestaande en opstartende bedrijvenverenigingen, beheerders van bedrijventerreinen, ontwikkelaars en lokale besturen vinden er eerstelijnsadvies en informatie. Nieuwsbrieven, netwerkbijeenkomsten en de website www.btmvlaanderen.be houden hen op de hoogte van goede praktijken, events en opportuniteiten.

Delen: