Jouw overheidsdossiers op één plek

Publicatiedatum
Vanuit de Vlaamse overheid werken we aan een overkoepelend digitaal platform, e-loketondernemers.be, dat ondernemers toelaat om hun overheidsdossiers vanop een centraal platform op te starten en op te volgen bij de deelnemende Vlaamse instanties. Bijkomend voordeel is dat je je niet opnieuw moet aanmelden bij de verschillende instanties. Sinds kort is een eerste versie gelanceerd.

Wat kan je verwachten in de eerste versie?

Vandaag kan je via e-loketondernemers.be subsidies, premies, erkenningen en vergunningen aanvragen en opvolgen van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, het departement Werk en Sociale Economie, Flanders Investment & Trade en Syntra Vlaanderen. 

Bijkomende maatregelen van (Vlaamse) instanties, steden en gemeenten zullen later gefaseerd worden ontsloten. 

Hoe kan je aanmelden?

Aanmelden gebeurt op een veilige manier via itsme, eID of één van de andere digitale sleutels. e-loketondernemers.be kan gebruikt worden door de wettelijke vertegenwoordigers van een onderneming en diegenen die de nodige rechten gekregen hebben via het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid. Eens zij zijn aangemeld bij het e-loket voor ondernemers, kunnen ze automatisch door naar de websites van de deelnemende agentschappen, steden en gemeenten zonder opnieuw te moeten inloggen.

Hoe kan je het platform mee helpen verbeteren? 

Gebruikers worden actief uitgenodigd om het platform mee te helpen verbeteren en aan te geven welke zaken prioritair zijn om te ontsluiten.

Bezoek e-loketondernemers.be

Vraagje? Mail naar VlaanderenOnderneemt@vlaio.be

 

Delen: