Innovatie tijdens het WK Wielrennen

Publicatiedatum
Tijdens de 100ste verjaardag van het WK wielrennen blikken we niet alleen terug op de vele kampioenen die de regenboogtrui al mochten dragen, maar kijken we ook vooruit naar de toekomst. Daarom slaan de organisatoren van het WK en Sport Vlaanderen de handen in elkaar om op 23, 24, 25 en 26 september 2021 een heuse Innovation Hub op te zetten. Place to be? M-Museum in Leuven!

De Innovation Hub in Leuven moet de toekomstige vernieuwingen binnen het wielrennen in de kijker zetten. Daarom zal gedurende 4 dagen een belevingscentrum opgezet worden. Het wordt dé plek om de nieuwste fietssnufjes te ontdekken én uit te testen. 

Daarnaast krijgen ondernemers die inzetten op verschillende thema’s in de wielersport een centrale plaats tijdens thema-avonden met keynote sprekers, panelgesprekken en workshops. Onderwerpen als digitale toepassingen, gezondheid, uitrusting en materialen passeren de revue. 

Door in te zetten op de combinatie van innovatie en ondernemerschap, wil het WK wielrennen een hefboom zijn voor langetermijninvesteringen. Wil je als bedrijf, ondernemer of start-up graag onderdeel zijn van deze Hub, dat kan! 

Meer informatie op deze pagina van het WK Wielrennen.

Delen: