Infosessies Innovatieve Overheidsopdrachten in de vijf provincies

Publicatiedatum
Recent werd een nieuwe oproep voor projectvoorstellen van het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) gelanceerd. Word je geconfronteerd met een probleem in de werking van jouw publieke organisatie? Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor een uitdaging die zich in jouw sector stelt? En kan innovatie hiervoor mogelijk een antwoord bieden? Dan kan je bij PIO terecht. PIO biedt publieke organisaties de kans om innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen of aan te kopen.

Tot vrijdag 14 juni 2019 kan je je voorstel indienen. Heb je meer tijd nodig om je idee verder uit te werken? Geen probleem, een tweede ronde van de oproep sluit af op vrijdag 13 december 2019.

Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO), worden van woensdag 24 april tot en met dinsdag 30 april infosessies georganiseerd in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden.

Heb je al een idee, maar weet je niet goed hoe aan je aanvraag te beginnen? Kan je een woordje uitleg gebruiken bij het sjabloon? Of wil je je idee eens in persoon voorleggen aan een PIO-medewerker? Kom dan naar één van deze infosessies.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen we je duidelijk maken hoe je tot een succesvol projectvoorstel komt en wat je van ons mag verwachten.

Bekijk hier de verschillende data en schrijf je in voor één van de infosessies.