Iedereen ondernemer op Voka Open Bedrijvendag

Publicatiedatum
De eerste zondag van oktober staat ook dit jaar traditiegetrouw in het teken van de grote en kleine Belgische bedrijven die hun deuren openzetten voor Voka Open Bedrijvendag. Maak kennis met nieuwe technische snufjes, probeer jobs uit, proef lekkernijen en verzamel weetjes. Tijdens Voka Open Bedrijvendag kan het allemaal.
Open Bedrijvendag

Dit jaar staat 'Iedereen Ondernemer' centraal tijdens Voka Open Bedrijvendag. Ondernemerschap vinden we immers overal terug. Een onderneming is in de eerste plaats het resultaat van gemotiveerde en ondernemende medewerkers. Het is wat onze bedrijven zo uniek maakt: goesting, drive en passie. Dat zullen de bezoekers aan Voka Open Bedrijvendag ook aan den lijve kunnen ondervinden. 

Laat je verrassen tijdens Voka Open Bedrijvendag door onze bedrijven en hun medewerkers. Voka Open Bedrijvendag is er voor jong en oud. Met 550.000 bezoekers is Voka Open Bedrijvendag hét jaarlijkse feest van het ondernemerschap. Kom jij tijdens Voka Open Bedrijvendag de talrijke verhalen ontdekken van deze ondernemers? Schrijf alvast 7 oktober in je agenda en stel  je programma samen op www.openbedrijvendag.be.
 

Delen: