H-Impact, een permanente vorming rond innovatie en ondernemerschap in de gezondheidszorg

Publicatiedatum
Deelnemers uit verschillende landen, sectoren en met diverse achtergronden gaan samen aan de slag met een uitdaging uit de gezondheidszorg. H-Impact is een internationale vorming, gelijkgesteld met 6 ECTS, rond innovatie en ondernemerschap in de gezondheidszorg.

Bij het uitwerken van de uitdaging ontwikkelen de deelnemers hun ondernemende en innoverende vaardigheden. Zo komen ze tot nieuwe oplossingen waarmee ze impact kunnen creëren binnen de gezondheidszorg. H-Impact is een deeltijdse vorming die loopt van 14 september t.e.m. 7 december 2020 en die twee on-site weekends in Gent combineert met een online programma. Er is geen specifieke voorkennis vereist, we starten met de basis en bouwen hierop verder via een persoonlijk leerplan.

Voor wie?

Onderzoekers, professoren, master studenten en professionals uit heel Europa

Wanneer?

14 september tot 7 december 2020 met een start- en slotweekend (kan eventueel online indien nodig), de rest van het programma verloopt sowieso online.

ECTS?

Deelnemers die het programma succesvol doorlopen, ontvangen op het einde een ondertekend certificaat, gelijkgesteld aan 6 ECTS. Het wordt als een permanente vorming aangeboden, beiden via UGain (FEA) en via de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen.

Inschrijven?

Vóór 14 juni 2020 via www.h-impact.be/

Meer info?

Online brochure 

Het programma wordt gefund door EIT Health en gesteund door Blue Health Innovation Center, Universiteit van Luxemburg, Erasmus Medical Center / Create4Care en Roche Diagnostics, die hieraan meewerken.