GlobalStars oproep voor gezamenlijke ontwikkelingsprojecten met Brazilië

Publicatiedatum
De GlobalStars oproep staat open vanaf 26 april tot 11 oktober 2022. Deze oproep wil Vlaamse bedrijven stimuleren om met Braziliaanse partners ontwikkelingsprojecten uit te voeren in alle technologiegebieden met bijzondere invalshoek ‘duurzaamheid’ en ‘gezondheid’. Deze gezamenlijke GlobalStars oproep is een samenwerking tussen financieringsagentschappen uit België (Vlaanderen en Wallonië), Brazilië, Finland, Portugal, Spanje, Turkije en Nederland.

Doelgroep

De doelgroep zijn Vlaamse ondernemingen die een gezamenlijk ontwikkelingsproject wensen uit te werken met één of meerdere partners vanuit Brazilië. Het project consortium kan aangevuld worden met partners vanuit de andere deelnemende landen, maar moet minimaal één onderneming bevatten uit Vlaanderen en één onderneming uit Brazilië + één Embrabii Unit.

Het maximale steunbedrag voor het Vlaamse projectdeel bedraagt maximaal € 500.000.

Domein

De deelnemende landen laten projecten toe in alle technologie domeinen maar hopen vooral op aanvragen op het vlak van duurzaamheid of gezondheid.

Belangrijke data

  • 26 april 2022: opening oproep
  • 11 oktober 2022: deadline indiening zowel bij EUREKA als VLAIO
  • Beslissingen: november 2022 tot begin 2023

Meer informatie over deze oproep

Alle informatie betreffende de oproep is terug te vinden op de website van het EUREKA network via www.eurekanetwork.org/open-calls/globalstars-brazil-2022.

Vragen?

Voor informatie betreffende de oproep en de EUREKA modaliteiten kan je terecht bij Lieve Apers.

Vlaamse ondernemingen kunnen ook ondersteuning krijgen door de VLAIO-bedrijfsadviseurs.

Informatie betreffende ontwikkelingsprojecten via www.vlaio.be/ontwikkelingsproject.

De matchmaking wordt georganiseerd door het Enterprise Europe Netwerk, de contactpersoon bij VLAIO is Ellen de Coster. Inschrijven voor de matchmaking kan alvast via de Eureka GlobalStars B2Match website.

Delen: