Gezocht: Innovatiestages voor pas afgestudeerde ingenieurs

Publicatiedatum
Heeft jouw bedrijf vanaf september 2023 handen of tijd te kort om nieuwe ideeën uit te werken? Haal dan een pas afgestudeerde ingenieur in huis om je te helpen bij het realiseren van jouw projecten!
student aan het studeren

Wie?

Het Postgraduaat Innoverend Ondernemen, een opleiding van KU Leuven, UHasselt en UGent, biedt pas-afgestudeerde ingenieursstudenten de mogelijkheid een unieke ervaring op te doen in het werkveld. 

Wat?

We zoeken uitdagende bedrijfsprojecten waarbinnen onze studenten een product, proces, dienst of organisatievorm naar een hoger niveau kunnen tillen. Gedurende 1 of 2 semester werken onze studenten deze projecten uit, onder begeleiding van het bedrijf en de universiteiten. Zo’n samenwerking helpt niet alleen innovatie te realiseren - wat blijkt te lukken bij 84% van de stagebedrijven - maar is bovendien een unieke manier om écht kennis te maken met jonge ingenieurstalenten. 

Hoe? 

Nu al worden onze topstudenten gerekruteerd voor de innovatiestages, dus je kan nu al projecten voorstellen via dit online formulier. Heb je nog geen concreet project, maar wel interesse om een van onze partners te worden? Dan kan je dit ook aangeven in het formulier. Zo kunnen studenten met interesse in jouw bedrijf je contacteren om samen een gepast project uit te werken.

Meer info?

Lees alles over de inhoud, voordelen en het prijskaartje van de innovatiestage voor ingenieurs via deze webpagina of neem contact op met de opleidingscoördinator van een van universiteiten:

 

Wie organiseert dit postgraduaat?

Het Postgraduaat Innoverend Ondernemen voor ingenieurs is een gezamenlijke opleiding van KU Leuven, UHasselt en UGent en wordt financieel ondersteund door VLAIO.

 

Delen: