Ga je naar de Smart City World Expo? Laat de VVSG iets weten!

Publicatiedatum

In november is het weer verzamelen geblazen in Barcelona voor de Smart City World Expo. Als je van plan bent deel te nemen, vul dan de enquête in.

Zoals elk jaar is Barcelona de place to be om de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart city, digitalisering en stedelijke ontwikkeling te ontdekken. In het Belgisch paviljoen krijgen Vlaamse lokale besturen de gelegenheid om hun smart city projecten te presenteren. Ga je naar de Smart City World Expo? Laat het dan even weten via de enquête van de VVSG.

Wie neemt deel?

Momenteel brengen de VVSG en het Kenniscentrum Vlaamse Steden in kaart welke lokale besturen zullen afzakken naar Barcelona (zie ook het event op de VLAIO-website). Ze zoeken ook lokale besturen die geïnteresseerd zijn om tijdens de World Expo in het Belgisch paviljoen hun smart city project toe te lichten of deel te nemen aan een panelgesprek.

Voor VLAIO zal Nils Walravens aanwezig zijn op de expo. Hem mag je vooraf of ter plekke zeker ook aanspreken. Mocht je eventuele vragen liever op mail zetten dan kan dat via smartregionoffice@vlaanderen.be

Vul de enquête in

Als je van plan bent om deel te nemen aan het congres, gelieve de enquête van de VVSG in te vullen. Zo kunnen zij jou informeren over het programma en contact opnemen indien je zelf een bijdrage wil leveren.
 

 

Delen: